Hornsyld Bilcenter

75 68 76 11

Hornsyld Bilcenter
75 68 76 11

Det siger vores kunder

Poul Larsen

Audi A6

Jeg får det, jeg gerne vil have. Der er forventningsafstemning fra første møde, og de laver ikke noget, jeg ikke har bedt om, så min kundetilfredshed er meget høj.

Anette Trads

Mazda 2:

Jeg er fra Silkeborg, men arbejde i Hornsyld, så i første omgang valgte jeg det for beliggenhedens skyld, og fordi jeg fik det anbefalet. Nu bruger jeg det, fordi jeg har stor tillid til stedet og mekanikerne. De laver altid min bil godt.

Hanne Poulsen

Peugeot 206+

Det er med mekanikere som med tandlæger. Man skal have tillid og vide, hvem man har at gøre med, og det ved jeg på Hornsyld Bilcenter. Jeg kender mekanikerne rigtig godt, og jeg kan altid få skiftet en pære eller lavet andre småting.

John Vanting

VW Multivan:

Jeg har brug for at have tillid til dem, der laver min bil, og det har jeg ved Hornsyld Bilcenter. De er reelle og troværdige.

Martin Smedegaard

VW Polo: 

Jeg begyndte at bruge Hornsyld Bilcenter, da jeg fik arbejde i nærheden. Så kan jeg aflevere min bil om morgenen og blive kørt på arbejde, og så er den klar om eftermiddagen, når jeg skal hjem. Det er god service. Og derudover har jeg bare været meget tilfreds med de ting, jeg har fået lavet

Morten Andersen

Opel Corsa

'Jeg bruger Hornsyld Bilcenter, fordi jeg er tilfreds og har tillid til dem, og det er nøgleordene for mig. Hvis mekanikeren ringer og siger, at der skal skiftes noget, så ved jeg, det er det, de gør

Giv din mening til kende!

Godt eller skidt! Vi vil høre fra dig. Vi vil helst have ros, men vil også gerne blive klogere, hvis der skulle være noget, som du mener, vi kan gøre bedre.

Brug formularen til højre herfor og lad stjerne tale


Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder