Hornsyld Bilcenter

75 68 76 11

Hornsyld Bilcenter
75 68 76 11

Personale

René Ravn

Mekaniker | Dieseltekniker | Autotekniker

René Ravn er 44 år og værkstedets teknikernørd. Han er uddannet mekaniker fra Stouby i 1992 og er siden blevet både auto- og dieseltekniker i Frederikshavn. Han har arbejdet ved Hornsyld Bilcenter i 20 år og bliver på værkstedet omtalt som den ene del af ægteparret René og Palle. De to kommunikerer ofte lydløst og ved alligevel, hvad den anden tænker.

René elsker sit job, og når han kan nørde fejlfinding og , elektroniske problemer er det en rigtig god dag.

Den gode kontakt med kunderne er også afgørende for glæden ved at gå på arbejde, og når de store drenge griner af de små værksteder, griner René igen. De får nemlig ikke den samme mulighed for at tale direkte med kunderne.

Palle Friis

Mekaniker | Bosch Systemtekniker

Palle Friis er 55 år, far til to og en af bilcentrets tre mekanikere. Han er den anden del af det omtalte ægtepar.

Han har været ansat ved Hornsyld Bilcenter i knap 30 år og er uddannet Bosch Systemtekniker. Det betyder, han er specialist i at finde de mekaniske og tekniske fejl, der er i bilen og hvert år er på kursus for at være helt opdateret på den nyeste udvikling.

For Palle er det bedste ved at være mekaniker, at han har tæt kontakt og ping pong med kunderne, der er kommet på værkstedet i mange år. Og hvad det værste er? Ikke noget. Bare tingene ligger på sin plads, bilerne er i orden, når de bliver afleveret tilbage til kunderne, og Palle kan få lov til at bestemme over liften, så er alt godt.

Nicolai Brixen

Mekaniker

Nicolai på 21 år er værkstedets unge spire. Efter nogle år som fejedreng og erhvervspraktikant kom han i lære ved Hornsyld Bilcenter, og i sommeren 2018 klarede han svendeprøven og blev fastansat. Han er ikke i tvivl om, at det var den rigtige vej at gå, for han elsker at nørde mekanik og elektronik i bilerne.

Interessen startede som 9-årig, da Nicolai købte en havetraktor og selv skiftede motoren i den. I dag skruer han i racerbiler helst Porche og turnerer rundt med teamet i sin fritid.

Humoren på et værksted er særlig og knastør, men så længe Nicolai ikke roder og tager de andres plads i frokoststuen er han inde i varmen hos de garvede mekanikere.

Mads Hansen

Indehaver

Mads Hansen er firmaets nytilkomne. Han er 49 år, bor i Barrit Station og overtog Hornsyld Bilcenter i januar 2018 efter næsten 30 år i mediebranchen.

Mads har altid købt og solgt biler i sin fritid. Selvom skiftet er fra en utroværdig mediebranche til en ligeså utroværdig stilling som brugtvognsforhandler, griner Mads og lover, at troværdigheden begge steder er højere, end man regner med. For ham er nøgleordet netop troværdighed og tillid mellem værksted og kunde.

Om det har været et svært skifte? Nej. Logistisk minder det meget om det, han kom fra, og praktisk handler begge dele om kontakten med mennesker. Men han har endnu ikke vænnet sig til skiftet fra frokostbuffeten i mediehuset til madpakken og de bløde rugbrødsmadder.